اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد

تشییع پیکر محافظ شهید سید حسن نصرالله در بیروت + فیلم

حزب‌الله لبنان در مراسمی باشکوه که امروز در روضة الزهراء بیروت برگزار شد، پیکر محافظ دبیرکل شهید این جنبش به همراه فرزندش را تشییع کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان امروز (پنج‌شنبه) در منطقه «الکفاءات» بیروت، پیکر شهید ابو علی الخلیل، محافظ شخصی سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله و فرزندش مهدی حسین خلیل را با حضور گسترده مردم و شخصیت‌های سیاسی و دینی تشییع کرد.

طبق گزارش شبکه المنار، این دو شهید که از اعضای وفادار به مقاومت اسلامی محسوب می‌شدند، در فضای آکنده از شعارهای حسینی و ضدصهیونیستی، به خاک سپرده شدند.

مراسم از مجتمع امام حسن عسکری (ع) آغاز شد و پیکر شهیدان به سمت روضة جنة الزهراء منتقل شد.

پیکرهای مطهر در پرچم زرد حزب‌الله پیچیده شده و توسط مجاهدان مقاومت حمل شدند. در ادامه با نواخته شدن سرود ملی لبنان و سرود حزب‌الله، یگان نظامی مقاومت سوگند وفاداری به راه شهدا یاد کرد.

حسین فضل‌الله، مسئول منطقه بیروت حزب‌الله، در سخنانی ضمن تجلیل از جایگاه روحی و جهادی شهیدان، تأکید کرد که این خون‌ها چراغ هدایت برای امت و امتداد راه عاشورایی امام حسین (ع) است.

وی همچنین ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و سکوت جامعه جهانی را محکوم کرد و هشدار داد که برخی تلاش می‌کنند با طرح‌های جدید، رژیم صهیونیستی را تقویت کرده و لبنان را تضعیف کنند.

فضل‌الله افزود: مقاومت ضامن عزت لبنان است و تا زمانی که تجاوزگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، صحبت از صلحی که حقوق مردم را نادیده بگیرد بی‌اساس خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار