سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تشییع پیکر محافظ شهید سید حسن نصرالله در بیروت + فیلم

تشییع پیکر محافظ شهید سید حسن نصرالله در بیروت + فیلم حزب‌الله لبنان در مراسمی باشکوه که امروز در روضة الزهراء بیروت برگزار شد، پیکر محافظ دبیرکل شهید این جنبش به همراه فرزندش را تشییع کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان امروز (پنج‌شنبه) در منطقه «الکفاءات» بیروت، پیکر شهید ابو علی الخلیل، محافظ شخصی سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله و فرزندش مهدی حسین خلیل را با حضور گسترده مردم و شخصیت‌های سیاسی و دینی تشییع کرد.

طبق گزارش شبکه المنار، این دو شهید که از اعضای وفادار به مقاومت اسلامی محسوب می‌شدند، در فضای آکنده از شعارهای حسینی و ضدصهیونیستی، به خاک سپرده شدند.

مراسم از مجتمع امام حسن عسکری (ع) آغاز شد و پیکر شهیدان به سمت روضة جنة الزهراء منتقل شد.

پیکرهای مطهر در پرچم زرد حزب‌الله پیچیده شده و توسط مجاهدان مقاومت حمل شدند. در ادامه با نواخته شدن سرود ملی لبنان و سرود حزب‌الله، یگان نظامی مقاومت سوگند وفاداری به راه شهدا یاد کرد.

حسین فضل‌الله، مسئول منطقه بیروت حزب‌الله، در سخنانی ضمن تجلیل از جایگاه روحی و جهادی شهیدان، تأکید کرد که این خون‌ها چراغ هدایت برای امت و امتداد راه عاشورایی امام حسین (ع) است.

وی همچنین ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و سکوت جامعه جهانی را محکوم کرد و هشدار داد که برخی تلاش می‌کنند با طرح‌های جدید، رژیم صهیونیستی را تقویت کرده و لبنان را تضعیف کنند.

فضل‌الله افزود: مقاومت ضامن عزت لبنان است و تا زمانی که تجاوزگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، صحبت از صلحی که حقوق مردم را نادیده بگیرد بی‌اساس خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار